Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αποφυλακίστηκε για δολοφονία και έκανε βιασμούς υποδυόμενος τον αστυνομικό

Θεσσαλονίκη: Σύλληψη 38χρονου – Καταγγέλλεται για τρεις βιασμούς – Παρίστανε τον αστυνομικό

από xper
δημοσιεύτηκε22 March, 2021
ΧΩΡΙΣσχόλια

Τρεις γυναίκες κατήγγειλαν ότι έπεσαν θύματα βιασμού από τον ίδιο δράστη ηλικίας 38 ετών, ο οποίος σύμφωνα με τις καταγγελίες των γυναικών, παρίστανε τον αστυνομικό προκειμένου να … ξεμοναχιάσει τα θύματά του.

v

Όπως ανακοίνωσε η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης, ομάδα αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος και Εμπορίας Ανθρώπων, συνέλαβε Έλληνα 38χρονο για βιασμό γυναικών και ληστείες σε βάρος τους.

c

Στην ανακοίνωσή της η Γ.Α.Δ.Θ. αναφέρει ότι σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος του συλληφθέντα για βιασμό, αντιποίηση Αρχής, ληστεία και παράβαση του Νόμου περί όπλων.

Σύμφωνα με καταγγελίες και στο πλαίσιο των ερευνών προέκυψε ότι,  ο συλληφθείς, από την προηγούμενη Δευτέρα (15 Μαρτίου) έως την Παρασκευή (20 Μαρτίου), προχώρησε σε τρεις βιασμούς τριών διαφορετικών γυναικών, τις οποίες μάλιστα σύμφωνα με τις καταγγελίες προσέγγισε προσποιούμενος τον αστυνομικό. Στη συνέχεια τις έπεισε να επιβιβαστούν στο όχημά του με την πρόφαση διενέργειας ελέγχου, τις οδήγησε σε σημεία όπου μπορούσε να δράσει ανενόχλητος, και στη συνέχεια τις βίασε.

c

Οι αστυνομικοί βρήκαν στην κατοχή του δράστη αλλά και σε έρευνα της οικίας του και κατέσχεσαν αντικείμενα που τον συνδέουν με τις υποθέσεις, αναφέρει η ανακοίνωση της Γ.Α.Δ.Θ.

Μάλιστα, σημειώνεται ότι, ο 38χρονος άντρας είχε συλληφθεί το 2010 κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία από πρόθεση, για την οποία είχε εκτίσει ποινή κάθειρξης μέχρι την υπό όρους αποφυλάκισή του τον Φεβρουάριο του τρέχοντος έτους.

 

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.