Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αποκλειστική συνέντευξη με τον γνωστό κινησιολόγο Ροστάν

Αποκλειστική συνέντευξη με τον γνωστό κινησιολόγο Ροστάν

Στην εκπομπή "Πρόσωπα στην πόλη" με την Ειρήνη Παυλίδου|Παραγωγή ThessLife.gr
από xper
δημοσιεύτηκε13 June, 2020
ΧΩΡΙΣσχόλια

Η Ειρήνη Παυλίδου και το ThessLife.gr  βρέθηκαν με τον γνωστό κινησιολογο Ροσταν με αφορμη την επισκεψη του στη Θεσσαλονίκη για το εκπαιδευτικό σεμινάριο Ενεργειακής Κινησιολογίας I.O.A. στο χώρο του Βelight Wellness Center.

Ιπποκράτεια Ενεργειακή Κινησιολογία

Τι ειναι τελικά η κινησιολογία? Απο που προέρχεται και τι μας προσφερει? Θα μας τα πει αλλα και θα μας τα δείξει σε μια αποκλειστικη συνεντευξη.

 

Αποκλειστική συνέντευξη με τον γνωστό κινησιολόγο Ροστάν

Ποιός είναι ο Ροστάν Σαλαχίδης;

 Ο πατέρας του Ροστάν, στρατιωτικός γιατρός, υπηρετούσε στα σύνορα με την Κινα.

Εκεί γνώρισε και την φιλόλογο, την γυναίκα του. Έτσι, κάπου κοντά στο Θιβέτ γεννήθηκε ο Ροστάν, ο οποίος μεγαλώνοντας αποφασίζει να ακολουθήσει το δρόμο του πατερά του.

Τελείωσε τις σπουδές του στην Στρατιωτική Ακαδημία Γενικής Ιατρικής στην Αγ. Πετρούπολη και στο Κιργιστάν Γυμναστική Ακαδημία ως Αθλίατρος.

Εργάστηκε ως στρατιωτικός γιατρός.

O έρωτας για μια κοπέλα έφερε τον Ροστάν στην Ελλάδα, οπού παντρεύτηκε και απέκτησε 2 κόρες και κατοικεί μόνιμα πλέον για τα τελευταία 20 χρόνια.

Επαγγελματικά στράφηκε στην ολιστική ιατρική με φιλοσοφία «Οι ασθένειες είναι πολλές αλλά ο δρόμος για την Υγεία ένας».

Έτσι εκπαιδεύεται συνεχώς σε μεθόδους ενεργοποίησης των μηχανισμών αυτοΐασης.

Η πολυετής εμπειρία του στο χώρο της εναλλακτικής ίασης τον κατατάσει στους κορυφαίους θεραπευτές της χώρας μας αλλά και στους πιο διάσημους μίας και έχει εργαστεί 15 χρόνια στην τηλεόραση προβάλλοντας πάντα την πλευρά της ολιστικής υγείας με φυσικούς τρόπους.

Ο Ροστάν εργάστηκε σε πολλές αθλητικές ομάδες ως αθλίατρος και χειροπράκτης, έγινε στέλεχος της εταιρείας φυσικών συμπληρωμάτων Aurora φέρνοντας την στην Ελλάδα.

Ταξίδεψε σε αρκετά μέρη της γης να μαθητεύσει και να διδάξει τις πρακτικές του: Goltis, Χειρομάλαξη, Ανατάξεις και τον τελευταίο καιρό Ενεργειακή Κινησιολογία.

Αποκλειστική συνέντευξη με τον γνωστό κινησιολόγο Ροστάν

Την Ενεργειακή και Αθλητική Κινησιολογία, που μαθήτευσε διπλά στους πιο αξιόλογους δασκάλους όπως ο κινησιολόγος και ψυχοθεραπευτής - Αντρέι Μπαραμπάς, την αγάπησε ιδιαιτέρως και την εξέλιξε δημιουργώντας το δικό του σύστημα «Ιπποκράτεια Ενεργειακή Κινησιολογία».

Όπως λέει και ο ίδιος η Κινησιολογία είναι ελληνική λέξη καθώς και όλη βεβαίως η φιλοσοφία της που βασίζεται στη φυσιογνωμιστική.

Αποκλειστική συνέντευξη με τον γνωστό κινησιολόγο Ροστάν

Στην Θεσσαλονίκη βρέθηκε σαν συνεργάτης της Λυδίας Χατζηνουσίου και του συστήματός της, ψυχοσωματικής ευεξίας «Ιπποκράτεια Ολιστική Αυτοΐαση» και με την Φωτεινή Γαλάνη ιδρύτρια και υπεύθυνη της «Ακαδημίας Εναλλακτικής Ίασης Belight», παράρτημα του κέντρου βιωματικής αυτοβελτίωσης και ευεξίας «Belight Wellness Center»

(Λ. Σοφού 18, 1ος ορ.Κέντρο Θεσ/κη , belightthessaloniki@gmail.com, 2314313450)

Αποκλειστική συνέντευξη με τον γνωστό κινησιολόγο Ροστάν