Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Comic n Play 2022

20 χρόνια Comic 'n Play στη Θεσσαλονίκη

Τα 20χρονα
από webadmin
δημοσιεύτηκε5 December, 2022
ΧΩΡΙΣσχόλια

Η 20η διοργάνωση της έκθεσης του Comic Ν’ Play πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 2, 3 και 4 Δεκεμβρίου, με τον επετειακό τίτλο «Τα 20χρονα», δίνοντας τη δυνατότητα στο κοινό της πόλης να συναντηθεί με τους αγαπημένους του καλλιτέχνες, να παίξει επιτραπέζια και να προμηθευτεί βιβλία και δώρα λίγο πριν από τα Χριστούγεννα.

Τριάντα Έλληνες και πέντε ξένοι καλλιτέχνες, που στο παρελθόν είχαν συμμετάσχει στη διοργάνωση, δημιούργησαν πρωτότυπες ιστορίες για να τιμήσουν τα 20α «γενέθλια» του Comic N’ Play.

Την αφίσα και το εξώφυλλο του καταλόγου φιλοτέχνησε ο δημιουργός κόμικς και εικονογράφος Νίκος Καμπασελέ, ο τιμώμενος καλλιτέχνης της φετινής έκθεσης.

Νίκος Καμπασελέ, Comic n Play 2022
Νίκος Καμπασελέ

Η είσοδος, όπως και τις προηγούμενες χρονιές, ήταν δωρεάν για όλους και η Αποθήκη Γ' του ΟΛΘ ήταν γεμάτη κόμικς και επιτραπέζια παιχνίδια, bazaar ελληνικών, ξενόγλωσσων και μεταχειρισμένων εκδόσεων κόμικς, έκθεση αυτοχρηματοδοτούμενων εκδόσεων, πρωτότυπα έργα, εξειδικευμένους στα κόμικς εκδοτικούς οίκους, εργαστήρια και επιτραπέζια παιχνίδια με διαγωνισμούς και έπαθλα για τους επισκέπτες.

Comic n Play 2022

Comic n Play 2022
 

Το ηλεκτρονικό περιοδικό της Θεσσαλονίκης, ήταν και φέτος εκεί, ξεφύλλισε κόμικς, μίλησε με διοργανωτές και δημιουργούς που παρουσίασαν τη δουλειά τους και σας μεταφέρει το κλίμα.

Στην κάμερα του ΘessLife μίλησαν ο Πάνος Ζάχαρης, σκιτσογράφος στην εφημερίδα Το Ποντίκι που ήρθε από την Αθήνα, ο Νίκος Καμπασελέ, δημιουργός κόμικς από την Αλεξανδρούπολη και ο Σταύρος Κιουτσιούκης που δημιουργεί κόμικς ανατρεπτικού περιεχομένου εδώ, στη Θεσσαλονίκη.