Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
t

Την υποψηφιότητα του Σπ. Πέγκα στηρίζει ο Γ. Μπουτάρης

από xper
δημοσιεύτηκε6 April, 2023
ΧΩΡΙΣσχόλια

Την υποψηφιότητα του Σπύρου Πέγκα, πρώην αντιδημάρχου του, στηρίζει για τον δήμο Θεσσαλονίκης, ο τέως δήμαρχος, Γιάννης Μπουτάρης, με βιντεοσκοπημένη δήλωσή του ενώ ασκεί σκληρή κριτική στον νυν δήμαρχο, Κωνσταντίνο Ζέρβα.

«Όλοι ζούμε τη σημερινή χαοτική κατάσταση στη Θεσσαλονίκη. Μόνο ο κύριος Ζέρβας και η παρέα του δεν την καταλαβαίνουνε γιατί, απλούστατα, ζούνε στον δικό τους κόσμο. Η ανικανότητα, η τεμπελιά και ιδίως η αδιαφάνεια έχουν ξεπεράσει πια κάθε όριο και οδήγησαν την πόλη πολλά χρόνια πίσω», επισημαίνει ο κ. Μπουτάρης στην δήλωση που έδωσε στη δημοσιότητα η παράταξη «Θεσσαλονίκη για Όλους», του Σπύρου Πέγκα.

Για τη δημοτική παράταξη «Πρωτοβουλία για τη Θεσσαλονίκη», της οποίας ήταν επικεφαλής τονίζει ότι «εμείς σαν Πρωτοβουλία, δεν λέμε ότι τα κάναμε όλα τέλεια, όμως κανείς δεν μπορεί να μας καταλογίσει ότι τεμπελιάσαμε ή ήμασταν αδιαφανείς ή δεν προσπαθήσαμε για το καλύτερο».

Ο κ Μπουτάρης πλέκει το εγκώμιο του Σπύρου Πέγκα, τον οποίο είχε τοποθετήσει στη θέση του αντιδημάρχου Τουρισμού, Παιδείας και Πολιτισμού. «Τον Σπύρο τον ξέρω πολλά χρόνια. Συνεργαστήκαμε προκειμένου να καταστήσουμε την πόλη διεθνώς γνωστή, εφαρμόζοντας τη διπλωματία των πόλεων. Πιστεύω, τα αποτελέσματα είναι δεδομένα, και είναι κυρίως οικονομικά ότι τα καταφέραμε.

Στηρίζω τον Σπύρο Πέγκα στην προσπάθεια του να αναλάβει ως δήμαρχος τη διοίκηση αυτής της πόλης. Και είμαι σίγουρος ότι με τις ικανότητές του, τις γνώσεις του και την εμπειρία που απέκτησε θα τα καταφέρει καλύτερα από κάθε άλλον», αναφέρει.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ