Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Θεσσαλονίκη: Μεγάλο το ενδιαφέρον αξιοποίησης του πρώην νοσοκομείου "Παναγία"

Θεσσαλονίκη: Μεγάλο το ενδιαφέρον αξιοποίησης του πρώην νοσοκομείου "Παναγία"

από xper
δημοσιεύτηκε23 December, 2022
ΧΩΡΙΣσχόλια

Μεγάλο είναι το επενδυτικό ενδιαφέρον για το ακίνητο του πρώην νοσοκομείου Παναγία στην Νέα Κρήνη.

Το πενταόροφο κτήριο, που ρημάζει επί μία δεκαετία αναμένεται να αξιοποιηθεί μέσα στο 23, με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο για τη μετατροπή του είτε σε ξενοδοχείο, είτε σε εμπορικό κέντρο. Οι κάτοικοι της περιοχής ζητούν να ξαναγίνει δομή υγείας, χαρακτηρίζοντας το δομικά επικίνδυνο. 

Μετά από 10 χρόνια έφασε η ώρα της αξιοποιησης του πενταόροφου κτιρίου του πρώην νοσοκομείου «Παναγία» που βρίσκεται επί της Ν. Πλαστήρα, στην περιοχή της Κρήνης.

ω

Αρχές του 2023 αναμένεται να δημοσιευθεί το ΦΕΚ για τους όρους δόμησης και χρήσης του ακινήτου το οποίο έχει ενταχθεί στο Ειδικό Χωρικό Σχέδιο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας για την ανάπλαση του Παραλιακού Μετώπου της Θεσσαλονίκης.

Μέχρι στιγμής, το συγκεκριμένο ακίνητο έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον των επενδυτών μιας και η θέση του είναι προνομιακή με θέα τη θάλασσα, ενώ οι υποψήφιες επιλογές για τη χρήση του είναι ξενοδοχείο, γραφεία εταιρειών ή και εμπορικό κέντρο.

Το κτίριο του πρώην νοσοκομείου «Παναγία» είναι ιδιοκτησία ιατρικού ιδιωτικού ομίλου και η διαχείρισή του έχει περάσει σε fund το οποίο θα αποφασίσει το είδος της επένδυσης.

Πηγή: http://www.ert.gr/  ρεπορταζ:Φρόσω Βαρβάρα

Official Site: http://www.ertnews.gr/