Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Πόλος έλξης το ανακαινισμένο Δημοτικό Κολυμβητήριο Ωραιοκάστρου «Αγγ. Βλαχόπουλος»

Πόλος έλξης το ανακαινισμένο Δημοτικό Κολυμβητήριο Ωραιοκάστρου «Αγγ. Βλαχόπουλος»

Τελέστηκε Αγιασμός για την έναρξη της νέας κολυμβητικής περιόδου
από xper
δημοσιεύτηκε1 June, 2023
ΧΩΡΙΣσχόλια

Πόλο έλξης για ολοένα και περισσότερους πολίτες αποτελεί το Δημοτικό Κολυμβητήριο Ωραιοκάστρου «Άγγελος Βλαχόπουλος», καθώς οι υπηρεσίες που παρέχει διαρκώς αναβαθμίζονται.  Φέτος το Κολυμβητήριο παραδόθηκε στους πολίτες πλήρως ανακαινισμένο και χθες το απόγευμα τελέστηκε Αγιασμός, στο πλαίσιο της έναρξης της νέας κολυμβητικής περιόδου.

υ

«Με συστηματική δουλειά και διαρκείς παρεμβάσεις βελτίωσης των εγκαταστάσεων του Κολυμβητηρίου μας πετύχαμε να αυξήσουμε τον αριθμό των πολιτών που το χρησιμοποιούν από 1.144 άτομα το 2018 στα 2.123 άτομα το 2022 και ο αριθμός αυτός συνεχίζει να αυξάνεται. Φέτος ανακατασκευάσαμε πλήρως τα αποδυτήρια και τα ντους, ενώ έγιναν εργασίες συντήρησης και βελτίωσης των εσωτερικών και εξωτερικών χώρων και της δεξαμενής. Στόχο έχουμε να παρέχουμε στους πολίτες υπηρεσίες υψηλού επιπέδου», τόνισε ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Παντελής Τσακίρης, μετά την τελετή του Αγιασμού.

τ

Απαντώντας στον προϊστάμενο του ιερού ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου, π. Νικόλαο Μοναστηρίδη, ο οποίος εξέφρασε την επιθυμία να γίνει κλειστό το Κολυμβητήριο, ο κ. Τσακίρης ανέφερε πως η διοίκηση του Δήμου έκανε όλες τις απαραίτητες ενέργειες και κατέθεσε πρόταση χρηματοδότησης σε ειδικό πρόγραμμα του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας που ανακοινώθηκε πριν λίγους μήνες, ώστε να εξασφαλιστούν πόροι και να υλοποιηθούν οι απαιτούμενες εργασίες για να γίνει κλειστό το Κολυμβητήριο και να λειτουργεί όλο το χρόνο.

υ

«Προσπαθούμε να αναβαθμίζουμε διαρκώς το Δημοτικό Κολυμβητήριο Ωραιοκάστρου ‘’Άγγελος Βλαχόπουλος’’ και οι πολίτες που το χρησιμοποιούν να είναι απολύτως ευχαριστημένοι από τις υπηρεσίες που παρέχονται. Σε αυτό συμβάλλει και το προσωπικό του Κολυμβητηρίου με την προσπάθεια που καθημερινά καταβάλλει. Θα συνεχίσουμε με ακόμη πιο έντονο ρυθμό για να κάνουμε ακόμη καλύτερο το Κολυμβητήριο», ανέφερε ο πρόεδρος της ΔΗ.Κ.Ε.Ω., Αναστάσιος Πανιώρης.

Για τις εγγραφές στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Ωραιοκάστρου «Άγγελος Βλαχόπουλος» υπενθυμίζεται πως οι πολίτες μπορούν να συμπληρώσουν τη σχετική αίτηση και να καταθέσουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά στα γραφεία του Κολυμβητηρίου (οδός Θεσσαλονίκης 32 με Λ. Βύρωνος, Κονταξοπούλειο Δημοτικό Γυμναστήριο).

Επίσης, για διευκρινίσεις και πληροφορίες οι πολίτες μπορούν να καλούν στο τηλέφωνο 2310690793.