Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Σάκης Τζακόπουλος   Υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης

Σάκης Τζακόπουλος:50 ημέρες πριν από τις εκλογές σκέφτηκε την καθαριότητα ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης

«Ώρα Θεσσαλονίκης»
από xper
δημοσιεύτηκε10 August, 2023
ΧΩΡΙΣσχόλια

Δουλειές της τελευταίας στιγμής προσπαθεί να ενορχηστρώσει ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης στο πεδίο της καθαριότητας, καθώς ακόμη δεν έχει καταλάβει πως η 2η μεγαλύτερη πόλη της χώρας δεν διοικείται με όρους «δώθε, πάνω, κάτω και πέρα Παναγιάς»…

Οι προμήθειες στο παρά πέντε της θητείας του των υπόγειων κάδων και οι υποσχέσεις για εκατοντάδες προσλήψεις έρχονται να επιβεβαιώσουν πως «τόσα χρόνια δεν έκανε τίποτε» και για αυτό η Θεσσαλονίκη είναι μία βρώμικη πόλη.

Αρκεί μια πεζή βόλτα ενός κατοίκου ή ακόμη χειρότερα ενός επισκέπτη στο ιστορικό κέντρο της Θεσσαλονίκης ή στις γειτονιές της για να γίνει αντιληπτό το μέγεθος της αποτυχίας του Δημάρχου Θεσσαλονίκης στο μέτωπο της καθαριότητας.

Με δίμηνες συμβάσεις δε στην καθαριότητα ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης αποδεικνύει και το πόσο δεν σέβεται τον κόπο των εργαζομένων και τις αγωνίες τους ιδιαίτερα σε τόσο απαιτητικά πόστα, όπως αυτά της καθαριότητας.

Μήπως ο καλοζωϊσμένος Δήμαρχος Θεσσαλονίκης θα ήθελε να δοκιμάσει να δουλέψει σε οποιαδήποτε δουλειά με δίμηνη σύμβαση;

Και πριν κατηγορηθούμε για λαϊκισμό, ο στόχος της παράταξής «Ώρα Θεσσαλονίκης» δεν είναι το βόλεμα κανενός, αλλά το συμφέρον και η εξυπηρέτηση του δημότη.

«Κερασάκι στην τούρτα» η ιδιωτικοποίηση της περισυλλογής των ογκωδών αντικειμένων, όπου ο Δήμος Θεσσαλονίκης δεν μπορεί πλέον με ίδια μέσα ούτε από το πεζοδρόμιο να τα μαζέψει και αναθέτει και αυτό το έργο σε ιδιώτη…

 

Αρκετά πια με τις προχειρότητες και την ανεπάρκεια του Δημάρχου Θεσσαλονίκης…

 

 

Σάκης Τζακόπουλος

 

Υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης

Μητροπόλεως 110 με Εθνικής Αμύνης, 54621, Θεσσαλονίκη