Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Λευτέρης Αλεξανδρίδης

Λευτέρης Αλεξανδρίδης: «Ουσιαστική συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο Ευόσμου Κορδελιού»

από xper
δημοσιεύτηκε10 August, 2023
ΧΩΡΙΣσχόλια

 

Σε πολύ θετικό κλίμα πραγματοποιήθηκε  η συνάντηση του υποψηφίου δημάρχου Ελευθερίου Κορδελιού – Ευόσμου Λευτέρη Αλεξανδρίδη και επαγγελματιών μελών της παράταξης «Δήμος Πρωταγωνιστής» με τον πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Ευόσμου Κορδελιού, Κωνσταντίνο Βασιλειάδη, και τα μέλη του ΔΣ Νικόλαο Λεοντίδη και Βίβιαν Καζελίδου.

θ

Οι συμμετέχοντες στη συνάντηση είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν προτάσεις, να συζητήσουν για τα προβλήματα των εμπορικών καταστημάτων και τις μελλοντικές δράσεις του Εμπορικού Συλλόγου Ευόσμου Κορδελιού.

θ

Ο υποψήφιος δήμαρχος Λευτέρης Αλεξανδρίδης εξέφρασε την στήριξή του σε όλες τις προσπάθειες του συλλόγου, του οποίου υπήρξε και ο ίδιος ιδρυτικό μέλος και τόνισε την επιθυμία του να βοηθήσει τις δράσεις του, ακόμη και μέσω του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, στο οποίο αποτελεί μέλος του ΔΣ για πάνω από 15 χρόνια.

θ

Παράλληλα, δεσμεύτηκε ότι εφόσον ο συνδυασμός «Δήμος Πρωταγωνιστής» είναι η επόμενη διοίκηση του Δήμου Ελευθερίου Κορδελιού - Ευόσμου, θα υπάρξει ουσιαστική συνεργασία για μια κοινή προσπάθεια, ώστε η αγορά του δεύτερου μεγαλύτερου δήμου της Βόρειας Ελλάδας να καταστεί από τις πλέον ελκυστικές.