Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Η Θεσσαλονίκη ιδανικός city break προορισμός για τους Ρουμάνους

Η Θεσσαλονίκη ιδανικός city break προορισμός για τους Ρουμάνους

από xper
δημοσιεύτηκε29 November, 2023
ΧΩΡΙΣσχόλια

Με τις καλύτερες εντυπώσεις έφυγαν από τη Θεσσαλονίκη τέσσερις Ρουμάνοι δημοσιογράφοι και influencers που συμμετείχαν στο press trip που διοργάνωσε η υπηρεσία Εξωτερικού ΕΟΤ Ρουμανίας και στήριξε ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης.

υρ

 

Οι Vlad Varvari, Andreea Stravoiu, Dana Savuica και Carmen Negoita συνοδευόμενοι από τον προϊστάμενο της υπηρεσίας ΕΟΤ Ρουμανίας κ. Γιώργο Σταφυλάκη, επισκέφθηκαν τη Θεσσαλονίκη από τις 17 ως τις 20 Νοεμβρίου και είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν  μία ολοκληρωμένη εμπειρία με δραστηριότητες στη Θεσσαλονίκη, έναν κατ΄ εξοχήν City Break προορισμό.

 

Οι Ρουμάνοι δημοσιογράφοι και influencers πέταξαν με την Wizz Air από το Βουκουρέστι και μέσα σε μιάμιση ώρα  είχαν την ευκαιρία, να κάνουν βόλτα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, να ξεναγηθούν στα πιο σημαντικά αξιοθέατα, και να δοκιμάσουν τις γευστικές της προκλήσεις.

 

Το πρόγραμμά τους συμπεριλάμβανε δραστηριότητες όπως shopping και fashion tour, πρόγραμμα wellness και γνωριμία με την νυχτερινή διασκέδαση της πόλης.

 

Κατά την διάρκεια της παραμονής τους προώθησαν την εικόνα της πόλης, πραγματοποιώντας περίπου 200 αναρτήσεις (stories, reels κ.λπ.) σε ένα κοινό σχεδόν 500.000 followers.

ρ

 

πατουλιδου

Η Αντιπεριφερειάρχης Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης και Πρόεδρος του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης κ. Βούλα Πατουλίδου δήλωσε:

 

«Οι Ρουμάνοι είναι πρωταγωνιστές του οδικού τουρισμού και φανατικοί οπαδοί της Θεσσαλονίκης, κάθε εποχή του χρόνου. Επιλέγουν να την επισκέπτονται τα σαββατοκύριακα, προκειμένου να απολαύσουν τη γαστρονομία της, τις αγορές και τις επιλογές διασκέδασης που προσφέρει.Η προβολή και η υπενθύμιση του προορισμού στους βαλκάνιους γείτονες μας είναι δεδομένες και ενταγμένες  στην στρατηγική του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης και είναι αποτελεσματική».