Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης σαρώνει στα βραβεία τουρισμού 2023

Ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης σαρώνει στα βραβεία τουρισμού 2023

από xper
δημοσιεύτηκε30 April, 2023
ΧΩΡΙΣσχόλια

Ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης επιστρέφει από την βραδιά νικητών των Tourism Awards 2023 στο Ballroom Caryatids του Grand Hyatt Athens με ένα Πλατινένιο, τρία Χρυσά και δύο χάλκινα βραβεία !

θ

 

Τα Tourism Awards είναι τα βραβεία – θεσμός του τουριστικού κλάδου που αναδεικνύουν τους πρωτοπόρους και καινοτόμους του ελληνικού τουρισμού.


Για 10η συνεχή χρονιά βραβεύουν όσους συνετέλεσαν στην ανάπτυξη του ποιοτικού τουρισμού με βέλτιστες πρακτικές, χαράζοντας τον δρόμο της επόμενης μέρας. Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Οργανισμός τουρισμού Θεσσαλονίκης, καταφέρνει να διακριθεί στον συγκεκριμένο θεσμό.

λ


Οι φετινές διακρίσεις είναι ιδιαίτερα σημαντικές τόσο για τη Θεσσαλονίκη όσο και για τους ανθρώπους του οργανισμού που δούλεψαν με πείσμα, τόλμη,πάθος και όραμα για την προβολή της πόλης.
Τα Tourism Αwards βραβεύουν τον Οργανισμό Τουρισμού Θεσσαλονίκης: 
Α) Πλατινένιο βραβείο! Για την διαχείριση και ενίσχυση της εικόνας του προορισμού.
Β) Χρυσό βραβείο για την προώθηση της γαστρονομίας της Θεσσαλονίκης 
Γ) Χρυσό βραβείο για την παραγωγή «Τουρίστας στην πόλη μου» σε συνεργασία με τον Ευτύχη Μπλέτσα.
Δ) Χρυσό βραβείο για την ολοκληρωμένη και ισχυρή παρουσία της Θεσσαλονίκης στα social media. 
Ε) Χάλκινο βραβείο για τη στρατηγική του ΟΤΘ , προσέγγισης της αγοράς του Ην. Βασιλείου.
ΣΤ) Χάλκινο βραβείο για την διοργάνωση Fam & Press Trips.


Τα βραβεία παρέλαβαν η Αντιπεριφερειάρχης Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης και Πρόεδρος του Οργανισμού κ. Βούλα Πατουλίδου, η Αναπληρώτρια Πρόεδρος του ΟΤΘ και Αντιδήμαρχος Τουρισμού Θεσσαλονίκης κ. Μαρία Καραγιάννη, η Ταμίας του ΟΤΘ και Αντιπρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης κ. Χρύσα Γρανούζη και ο παρουσιαστής -παραγωγός της εκπομπής happy traveller Ευτύχης Μπλέτσας.

η


Τα Tourism Awards επιβραβεύουν το έργο των ανθρωπων , αλλά και των συνεργατων του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης . Ειδικά την μόλις πρώτη χρονιά ,που ο Οργανισμος έλαβε το χρίσμα του πρώτου επίσημου φορέα διαχείρισης προορισμού (DMO).


Τα Tourism Awards διοργανώνονται κάθε χρόνο υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού, του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού ΕΟΤ, της Marketing Greece και του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος. Τους φορείς και τις τουριστικές επιχειρήσεις που βραβεύτηκαν επέλεξε Ειδική Κριτική Επιτροπή αποτελούμενη από γνωστές προσωπικότητες του τουρισμού, ακαδημαϊκούς, διεθνούς εμβέλειας, επιτυχημένους practitioners, δημοσιογράφους και γνωστούς συμβούλους επιχειρήσεων.